fbpx

Hup weer aan het werk!

Wij hebben een opleidingspakket samengesteld voor het horecapersoneel

Meld je nu aan!

We hebben te horen gekregen dat de horeca weer in het klein mag beginnen tot maximaal 30 personen. Maar dat maakt niet het grote verschil. Wij begrijpen dat het voor jou als horeca-ondernemer een onzekere tijd is en dat je graag wil weten wat je jouw medewerkers te bieden hebt. Daarom zorgen wij dat jouw horecapersoneel weer aan de slag kan tijdens de coronacrisis.

Hoe kunnen wij jou als ondernemer helpen? Wij zorgen dat jouw personeel uit de horeca in korte tijd helemaal klaargestoomd wordt om aan de slag te gaan in de logistieke sector. Dit betekent dat ze een logistiek opleidingspakket bij ons volgen waardoor ze omgeschoold worden tot allround magazijnmedewerker. Zo steunt het horecapersoneel tijdelijk de logistieke sector, die momenteel een enorme piek in werk ervaart. Supertof!

Meld je (ex-)medewerkers snel aan, zodat ze deze tijd kunnen overbruggen en daarna weer volop kunnen helpen in jouw zaak. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!.

Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU