fbpx

Maatregelen door het coronavirus

Wij hebben onze regels binnen het bedrijf aangepast op het beleid van de overheid met betrekking tot het coronavirus. We zullen onze interne en externe beheersmaatregelen indien nodig bijstellen om risico’s te vermijden en te minimaliseren. Onze trainers werken weer op onze locaties, waarbij de 1,5 meter afstand en het hygiëneprotocol wordt nagevolgd. Tot nader bericht werken onze consulenten nog zoveel mogelijk vanuit huis en maken actief gebruik van een online omgeving.

Veiligheidsopleidingen

De opleidingslocaties van The Knowledge zijn open. Wij vinden het belangrijk om ons ook in deze uitzonderlijke tijd goed in te zetten en er zo voor te zorgen dat er gecertificeerd personeel op de werkvloer aanwezig blijft. Wij blijven dan ook veiligheidstrainingen geven met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Klik hier om ons protocol met betrekking tot de trainingen te lezen. Deze regels zijn bij alle locaties van toepassing, zo blijft het veilig om bij ons een training te volgen.

Uitzenden

Onze flexkrachten zijn momenteel aan het werk met inachtneming van protocol vanuit RIVM en The Knowledge.

Onze consulenten werken, tot nader bericht, nog zoveel mogelijk vanuit huis. Ze zijn zowel telefonisch, per mail als via videoconference goed bereikbaar. Ze staan voor je klaar om te zorgen dat jij als flexkracht zo snel mogelijk aan de slag kan. Wij zijn alles in het werk aan het stellen om overeenkomsten digitaal te kunnen laten ondertekenen. Tot die tijd is een “akkoord” per mail acceptabel.

Aanvragen gaan gewoon door inclusief de logistiek van de voedingsmiddelen en zorg-industrie die nu een onverwachte piek ervaren. Bedrijfsafspraken zullen daarom via videoconference doorgaan. De link om te kunnen videobellen zul je van onze collega’s ontvangen.

Wanneer het coronavirus binnen jouw organisatie wordt vastgesteld horen wij dit graag direct, zodat wij maatregelen voor onze flexkrachten kunnen treffen. Een bericht naar uitzend@theknowledge.nl  is hierbij voldoende. Wanneer zo’n situatie zich voordoet, zullen wij in overleg kijken naar mogelijke oplossingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij willen je graag verzoeken om deze informatie, indien nodig, te delen binnen de organisatie. Wij vertrouwen op jouw medewerking en opvolging. Als er zaken wijzigen zullen we je wederom actief informeren.

Mail bij vragen naar planning@theknowledge.nl

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU