Maatregelen door het coronavirus

Ook wij hebben onze maatregelen aangepast op het beleid van de overheid met betrekking tot het coronavirus. We zullen onze interne en externe beheersmaatregelen dagelijks bijstellen om risico’s te vermijden en te minimaliseren. Om deze reden zal er een beperkte bezetting op kantoor aanwezig zijn om eventuele cursisten en flexkrachten te ontvangen. Wij werken namelijk zoveel mogelijk vanuit huis en maken actief gebruik van een online omgeving.

De veiligheidsopleidingen gaan voorlopig onder aangescherpte maatregelen door op de afgesproken locaties. Onze consulenten zitten klaar om te zorgen dat jij als flexkracht zo snel mogelijk aan de slag kan of als jij als bedrijf flexkrachten zoekt omdat je een onverwachte piek ervaart.

Veiligheidsopleidingen

De opleidingslocaties van The Knowledge zullen vooralsnog open blijven. Wij vinden het belangrijk om ons ook in deze uitzonderlijke tijd goed in te zetten en er zo voor te zorgen dat er gecertificeerd personeel op de werkvloer aanwezig blijft. Wij blijven dan ook op een aangepaste manier veiligheidstrainingen geven. Zo zijn de groepsgroottes verkleind naar een maximum van 3 personen, vragen wij aan cursisten om zoveel mogelijk eigen veiligheidsmaterialen mee te nemen en zorgen voor een afstand van 2 meter. Klik hier om ons uitgebreide aangescherpte protocol met betrekking tot de trainingen te lezen. Deze regels zijn bij alle locaties van toepassing, zo blijft het veilig om bij ons een training te volgen.

Geplande theorielessen gaan op de afgesproken tijd door via conference call. Bij de herhalingstrainingen die nog ingepland moeten worden, kan de theorie alvast online gevolgd worden. Praktijklessen en theorie-examens halen we op een later moment in. Voor meer informatie hierover graag mailen naar: planning@theknowledge.nl

Uitzenden

Onze flexkrachten zijn momenteel aan het werk met inachtneming van protocol vanuit RIVM en The Knowledge.

Onze consulenten zijn zowel telefonisch, per mail als via videoconference goed bereikbaar. Ze staan voor je klaar om te zorgen dat jij als flexkracht zo snel mogelijk aan de slag kan. Wij zijn alles in het werk aan het stellen om overeenkomsten digitaal te kunnen laten ondertekenen. Tot die tijd is een “akkoord” per mail acceptabel.

Aanvragen gaan gewoon door inclusief de logistiek van de voedingsmiddelen en zorg-industrie die nu een onverwachte piek ervaren. Bedrijfsafspraken zullen daarom via videoconference doorgaan. De link om te kunnen videobellen zul je van onze collega’s ontvangen.

Wanneer het coronavirus binnen jouw organisatie wordt vastgesteld horen wij dit graag direct, zodat wij maatregelen voor onze flexkrachten kunnen treffen. Een bericht naar uitzend@theknowledge.nl is hierbij voldoende. Wanneer zo’n situatie zich voordoet, zullen wij in overleg kijken naar mogelijke oplossingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij willen je graag verzoeken om deze informatie, indien nodig, te delen binnen de organisatie. Wij vertrouwen op jouw medewerking en opvolging. Als er zaken wijzigen zullen we je wederom actief informeren.

MENU