Haal logistiek talent binnen via The Knowledge

logist def
Op donderdag 4 mei, van 08:30 tot 13:00 kun je via The Knowledge logistiek talent binnenhalen. 4 mei kun je als werkgever kennis kunt maken met ervaren kandidaten van alle leeftijden, om ze binnen te halen voor je eigen bedrijf.

Waar is het?

De Logistieke Dag vindt plaats in het simulatiemagazijn op onze locatie in Tilburg, Kranenberg 11-13.

Wat is het doel?

Het doel van de logistieke dag is om onze actieve klanten in contact te brengen met ervaren heftruckchauffeurs. Daarnaast biedt het onze klanten een mooie gelegenheid om onze werkwijze eens van dichtbij te bekijken.

Programma

De dag bestaat uit de volgende onderdelen:

De dag begint om 08:30 met speeddaten. Hierbij heb je de mogelijkheid kort kennis te maken met kandidaten.
 
Nul-metingen: De kandidaten worden getest op heftrucks. Zo kun je zien hoe kandidaten presteren op de heftruck en reachtruck. Onze bekwame instructeurs geven ter plekke een beoordeling. Op basis daarvan kun je bepalen of een kandidaat bij je bedrijf past. Ook kun je zo zien hoe The Knowledge kandidaten beoordeelt.
 
Quiz: Tijdens de quiz kun je zien wie er het meeste kennis heeft wat betreft logistiek. Hier zijn ook nog eens mooie prijzen te verdienen
 
Netwerkronde: Tot slot is er een netwerkronde, waarbij je de mogelijkheid hebt nog even te praten met de chauffeurs over wie je enthousiast bent.
 
Evaluatie: Na afloop van de logistieke dag vragen we je nog een korte evaluatie te geven, omdat we graag willen weten hoe je de dag als werkgever ervaren hebt.

Wil je erbij zijn?
Meld je hieronder aan

MENU