Heftruckcertificaat halen in Eindhoven

Wil je dat je werknemers hun heftruckcertificaat halen in Eindhoven? Dan helpt The Knowledge Opleidingscentrum je daar graag bij. In ons simulatiemagazijn op de Esp in Eindhoven kun je, onder leiding van deskundige instructeurs, je heftruckcertificaat halen.

Meer informatie over heftrucktrainingen?

Waarom The Knowledge?

Onze instructeurs lopen al jaren mee in de logistiek. Zij weten goed wat er bij je bedrijf nodig is en leveren daardoor maatwerk. Ook zijn veel klanten tevreden over de balans tussen theorie en praktijk. Daarom heeft The Knowledge haar Cedeo-erkenning behaald: die krijg je alleen wanneer minstens 80% van de klanten tevreden is.

Voor wie?

De training “Veilig gebruik Heftruck” is voor medewerkers die incidenteel of regelmatig werken met heftrucks. Trainingen zijn afgestemd op situaties die tijdens het werk plaatsvinden. Trainingen worden verzorgd in lijn met specificaties van CBR/CCV en SSVG/SOG.

Inhoud training

De cursus bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen.

Examens

De training kan met 3 verschillende examens worden afgesloten. Je kunt kiezen uit:
 • Een The Knowledge Examen
 • Een CBR-CCV veiligheidsexamen
 • Een SSVV/SOG Examen


 • Het Knowledge examen en het SOG examen omvat, net als de trainingen, een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. Een deelnemers is geslaagd als hij of zij een voldoende scoort op allebei de onderdelen. Bij het CBR-CCV examen wordt er geen theorie-examen afgenomen. Een certificaat is bij slagen 5 jaar geldig. Alle drie de certificaten worden uitgegeven in het kader van de Arbowetgeving AI 14 en AI 17

  Het Knowledge Certificaat sluit, door de praktijkervaring van onze instructeurs goed aan op de praktijk op de werkvloer.

  Het CBR/CCV veiligheidscertificaat wordt ook afgenomen door onze eigen instructeurs. Wel is het mogelijk dat er een audit van het CBR/CCV plaatsvindt.

  Het SSVV/SOG (Stichting Opleidings Gids) certificaat is voor operationele medewerkers die bij hun bedrijf risicovolle werkzaamheden doen bij of in opdracht van bij VNCI, VNPI, Deltalinqs, NOGEPA en SIR aangesloten bedrijven. Ook hier is een onafhankelijke toezichthouder van het SOG mogelijk.

  Beroepschauffeurs kunnen de training veilig gebruik heftruck laten meetellen voor de code95/nascholing.

  Benodigde Voorkennis

  Voor de cursus “veilig gebruik heftruck” is kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift een belangrijke voorwaarde. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voor het SSVV/SOG examen is er ook een geldig rijbewijs B benodigd.

  Verlengen heftruckcertificaat

  Alle certificaten zijn 5 jaar geldig en kunnen worden verlengd door het volgen van een 1-daagse hercertificeringstraining met examen.

  MENU