Heftruckcertificaat halen in Rotterdam

Gaan je medewerkers hun heftruckcertificaat halen in Rotterdam? Klop dan aan bij The Knowledge! In ons simulatiemagazijn in Hoogvliet-Rotterdam zijn bekwame instructeurs werkzaam die je werknemers graag trainen. Na een tweedaagse cursus “veilig gebruik heftruck” kunnen zij veilig de heftruck op.

Meer informatie over onze heftrucktrainingen?

Laat dan hier je gegevens achter.

Waarom een heftruckcertifcaat van The Knowledge?

De instructeurs die bij The Knowledge werken worden gezien als experts in hun vakgebied: de interne logistiek. Dit resulteerde ook dit jaar in een Cedeo-erkenning: deze krijg je wanneer minstens 80% van de klanten tevreden is. Ieder bedrijf heeft natuurlijk haar eigen behoeften. Onze instructeurs houden daar rekening mee in hun training en stemmen daar de curussen op af.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die in hun werk incidenteel of regelmatig gebruik maken van heftrucks. Trainingen zijn daarom ook op de werksituatie afgestemd. Ook zijn deze in lijn met specificaties van CBR/CCV en SSVG/SOG.

Inhoud training

Deze cursus bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. Zowel theorie als praktijk wordt met een examen afgesloten. Hierbij is het CBR-CCV examen uitgezonderd: hier wordt geen theorie-examen afgenomen.

Examens

De training kan met verschillende examens worden afgesloten. Je kunt kiezen uit:
 • Het The Knowledge Examen
 • Het CBR-CCV veiligheidsexamen
 • Het SSVV/SOG Examen


 • De verschillende examens bestaan uit een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. Bij een voldoende op beide onderdelen is het certificaat behaald. Wanneer je geslaagd bent geldt het certificaat 5 jaar. Alle drie de certificaten worden uitgegeven in het kader van de Arbowetgeving AI 14 en AI 17.

  Het Knowledge Certificaat is een certificaat dat gericht is op een zo goed mogelijk aansluiting tussen training en praktijk.

  Ook kun je kiezen voor het CBR/CCV veiligheidscertificaat. Hierbij is het mogelijk dat er een onafhankelijke toezichthouder van het CBR/CCV bij het examen is.

  Daarnaast is er nog het SSVV/SOG (Stichting Opleidings Gids) certificaat. Dit is voor operationele medewerkers die bij hun bedrijf risicovolle werkzaamheden doen bij of in opdracht van bij VNCI, VNPI, Deltalinqs, NOGEPA en SIR aangesloten bedrijven. Ook hier is een onafhankelijke toezichthouder van het SOG mogelijk.

  Beroeps vrachtautochauffeurs kunnen de training Veilig Gebruik Heftruck ook laten meetellen voor hun Code 95.

  Benodigde Voorkennis

  Deelnemers aan de cursus dienen het Nederlands in woord en geschrift beheersen. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Wanneer je een SSVV/SOG examen aflegt heb je ook een geldig rijbewijs B nodig.

  Verlengen heftruckcertificaat

  Alle certificaten zijn 5 jaar geldig en kunnen worden verlengd door het volgen van een 1-daagse hercertificeringstraining met examen.

  MENU