Wil je je heftruckcertificaat halen in Tilburg? Of wil je dat je medewerkers dit doen? Dan helpt The Knowledge Opleidingscentrum je daar graag bij. In onze eigen simulatiemagazijnen zijn bekwame instructeurs werkzaam die zelf ook ruime ervaring op de werkvloer hebben. Door de tweedaagse cursus “veilig gebruik heftruck” te volgen kun je onder andere bij onze locatie in Tilburg je heftruckcertificaat halen.

Meer informatie over heftrucktrainingen?

Waarom een heftruckcertifcaat bij The Knowledge halen?

Alle instructeurs van The Knowledge zijn experts in het vak met ruime ervaring. Het is dan ook niet voor niets dat The Knowledge haar Cedeo-erkenning heeft behaald: deze krijg je alleen wanneer minstens 80% van de klanten tevreden is. Onze instructeurs weten goed wat bedrijven nodig hebben en staan bekend om een prettige omgang met de kandidaten. Ook zijn onze klanten tevreden over de balans tussen theorie en praktijk.

Voor wie?

De training “veilig gebruik heftruck” is voor medewerkers die incidenteel of regelmatig werken met heftrucks. Trainingen zijn afgestemd op situaties die zich tijdens het werk vaak voordoen. Trainingen worden verzorgd in lijn met specificaties van CBR/CCV en SSVG/SOG.

Inhoud training

De cursus bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. Beide onderdelen worden met een examen afgesloten.

Examens

De training kan met verschillende examens worden afgesloten. Je kunt kiezen uit:
 • Een The Knowledge Examen
 • Een CBR-CCV veiligheidsexamen
 • Een SSVV/SOG Examen
 • De 3 verschillende examens bevatten, net als de trainingen, een praktijdgedeelte en een theoriegedeelte. Een deelnemers is geslaagd als hij of zij een voldoende scoort op allebei de onderdelen. Bij het CBR-CCV examen wordt er overigens geen theorie-examen afgenomen. Een certificaat is bij slagen 5 jaar geldig. Alle drie de certificaten worden uitgegeven in het kader van de Arbowetgeving AI 14 en AI 17

  Het Knowledge Certificaat sluit, door de praktijkervaring van onze instructeurs naadloos aan op de praktijk op de werkvloer.

  Het CBR/CCV veiligheidscertificaat wordt afgenomen door onze eigen instructeurs. Wel is het mogelijk dat er een onafhankelijke toezichthouder van het CBR/CCV bij is.

  Het SSVV/SOG (Stichting Opleidings Gids) certificaat is voor operationele medewerkers die bij hun bedrijf risicovolle werkzaamheden doen bij of in opdracht van bij VNCI, VNPI, Deltalinqs, NOGEPA en SIR aangesloten bedrijven. Ook hier is een onafhankelijke toezichthouder van het SOG mogelijk.

  Beroeps vrachtautochauffeurs kunnen de training veilig gebruik heftruck ook laten meetellen voor hun code95/nascholing.

  Benodigde Voorkennis

  Voor de cursus “veilig gebruik heftruck” is kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift een voorwaarde. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voor het SSVV/SOG examen heb je ook een geldig rijbewijs B nodig.

  Verlengen heftruckcertificaat

  Alle certificaten zijn 5 jaar geldig en kunnen worden verlengd door het volgen van een 1-daagse hercertificeringstraining met examen.

  Wil je je heftruckcertificaat halen? bel dan met 013-571 3822 of mail naar opleiden@theknowledge.nl Ook kun je je opleiding online inplannen

  MENU