fbpx

Re-integratie

Op de juiste plek in de arbeidsmarkt

doorverwezen door het UWV? medewerker van het UWV?
Als werkgever of uitkerende instantie ben je met je werknemer verantwoordelijk voor re-integratie. Samen hebben jullie de plicht een passende functie te vinden. Als dit niet lukt binnen de eigen functie dan wordt elders een passende functie gezocht. The Knowledge zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Door maatwerk van The Knowledge volg je de kortste route naar een nieuwe functie. We realiseren deze kortste route door ervaren consulenten en een breed netwerk binnen logistieke werkgevers. Afhankelijk van de situatie van je werknemer past The Knowledge hierin ook de volgende onderdelen toe:
  • Veranderen, inspireren & motiveren
  • Arbeidsmarktonderzoek
  • Sollicitatievaardigheden
  • Opleidingen
Het re-integratie traject van The Knowledge wordt uitgevoerd voor zowel profit als non profit organisaties, zoals gemeenten en het UWV, vanuit uitkeringen als WIA, ZW, Wajong en WWB. Deze trajecten staan altijd voor individueel maatwerk zodat de duurzame match op een zo kort mogelijk termijn wordt gerealiseerd. The Knowledge heeft alle nodige gunningen en erkenningen om dit werk uit te voeren. The Knowledge heeft een privacy- en klachtenreglement.

 

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU