fbpx
Allround Magazijnmedewerker
17 februari 2016
Flexwerker van de maand: Februari!
3 maart 2016

Nieuwe 2.5tons halkraan van The Knowledge

Sinds kort is het opleidingscentrum in Tilburg in het bezit van een 2,5 ton Halkraan. Door de aanschaf hiervan is het mogelijk om op de locatie van The Knowledge in Tilburg trainingen Veilig verplaatsen van Lasten te verzorgen. De training is bedoeld voor medewerkers die op een bedrijfsterrein of in installaties bedrijfsspecifiek lasten en verplaatsen met behulp van een kraan. De training biedt hierbij de basistheorie en praktijk van het veilig aanslaan & verplaatsen van lasten. De training kan worden afgesloten met een verklaring; Knowledge of SOG-VCA certificaat.

Voor kandidaten die worden aangemeld in de maanden maart, april en mei 2016 geldt een speciaal tarief van €185,00 per kandidaat exclusief examenkosten. Deze bedragen voor een Knowledge certificaat €40,00 en voor een SOG-VCA kwalificatie €56,00. Mail Hans@theknowledge.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU