Succesverhalen vanuit re-integratie

The Knowledge is een logistieke opleider, bemiddelaar en re-integreert werkzoekenden. Wij weten hoe wij onze klant op de meest efficiënte manier naar de eindbestemming te loodsen. Of het nou gaat om werkgevers op zoek naar logistieke opleidingen, flexwerkers of om re-integratie. The Knowledge heeft voor elke logistieke uitdaging een passende oplossing. Daar heb ik een mooi voorbeeld van.

Jelle Klaassen (25) is begin november via een scholingsvoucher gestart bij ons opleidingscentrum met de opleiding allround logistiek medewerker. Onlangs heeft hij de opleiding met succes afgerond. Het opleidingstraject heb ik op de voet gevolgd, waardoor ik de inschatting kon maken bij welke bedrijf Jelle het beste aan de slag zou kunnen. Na het behalen van zijn certificaten (heftruck, reachtruck, elektrische pallettruck en VCA-B) heb ik hem direct voorgesteld bij mijn collega’s van de uitzendorganisatie. Een dag later kon Jelle al aan de slag als fulltime
hef/reachtruckchauffeur in ploegendienst; de functie die hij ambieerde! Wat wij samen voor ogen hadden: opleiding en een baan in de logistiek is gelukt, met dank aan mijn collega’s en de fijne samenwerking.

Ook vanuit een re-integratietraject (zonder scholingsvoucher) zijn deze trajecten mogelijk.
Bel of mail mij als je hier meer informatie over wil ontvangen: 013-5713822 of re-integratie@theknowledge.nl

Serena den Brok
Re-integratie consulent
The Knowledge

MENU