fbpx

Re-integratie via het UWV

Welkom op de re-integratie pagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze enthousiaste re-integratieconsulenten. Wij zijn al sinds 1991 gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een Ziektewetuitkering of Arbeidsongeschiktheidsuitkering naar een leuke, passende baan. Ook staan wij bekend om onze opleidingen. Wanneer je een opleiding wilt volgen, kun je kijken of je dit met een scholingsvoucher van het UWV gratis kunt doen! Daarnaast bieden wij twee verschillende re-integratietrajecten aan, namelijk ‘Aan het werk’ en ‘Werkfit maken’. Het UWV beslist welke re-integratietraject het beste bij je aansluit.

Aan het werk

De begeleiding en activiteiten van het re-integratietraject ‘Aan het werk’ zijn gericht op het hervatten van werk met als einddoel een nieuwe, leuke, passende baan. Samen spreek je af wat er nodig is om je einddoel te behalen. Je re-integratieconsulent kan je bijvoorbeeld helpen met je motivatiebrief of CV. Een ander voorbeeld is dat je samen met je consulent gaat kijken welk beroep het beste bij je past door middel van testen en coachingsgesprekken.

Werkfit maken

De begeleiding en activiteiten van het re-integratietraject ‘Werkfit maken’ zijn gericht om je sterker te maken voor de arbeidsmarkt omdat je bijvoorbeeld al enige tijd uit het arbeidsproces bent. Het opbouwen van een arbeidsritme, het volgen van een opleiding, coachen in assertiviteit of het aanleren van nieuwe vaardigheden zijn voorbeelden van activiteiten.

Hoe verloopt het traject?

Wanneer je voor ons kiest, moet het UWV je bij ons aanmelden. Dit kun je regelen met je contactpersoon van het UWV. Wanneer je hier vragen over hebt kun je daarbij ook altijd bij ons terecht. Na de aanmelding krijg je een intakegesprek met degene die jou de komende periode gaat begeleiden. Dat is de eerste stap naar een leuke, passende en betaalde baan!

Guillaume

Wil je meer weten over de begeleiding in re-integratie van the Knowledge?

re-integratie@theknowledge.nl

013-5713822

Het re-integratie proces
Jouw situatie wordt in kaart gebracht en de kansen en bedreigingen worden met je besproken. Zowel jouw verwachting als die van ons worden besproken waardoor wij samen tot goede afspraken kunnen komen. De afspraken worden op papier gezet, waardoor je altijd houvast zult hebben in het traject. Ook krijg je informatie, tips en opdrachten mee die betrekking hebben op jouw traject.
Het vervolg
Hoe het verder gaat hangt af van je traject en onderlinge afspraken. Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats zodat wij samen jouw voortgang kunnen bijhouden. Het kan zijn dat je behoeften of verwachtingen veranderen. Je mag dit altijd bespreken met je consulent, we vinden je mening namelijk erg belangrijk!
Wat kun je van The Knowledge verwachten?
Wij zetten ons voor de volle honderd procent in om samen met jou naar een langdurig en betaalde baan te zoeken. Wij leggen contacten met verschillende werkgevers voor jou. Verder geeft de consulent van The Knowledge je graag praktische sollicitatietips, stelt een passend CV op en bereidt je voor op het sollicitatiegesprek. Je consulent is jouw vraagbaak. Je mag deze dan ook altijd benaderen wanneer je vragen hebt of moeilijkheden ervaart rondom werk. Wanneer wij samen een passende en langdurige baan voor je hebben gevonden, biedt The Knowledge je nog twee tot zes maanden coaching en nazorg.
Wat kan The Knowledge van jou verwachten?
De re-integratietrajecten van The Knowledge zijn alleen geschikt voor mensen die zelf actief meewerken aan de verbetering van hun persoonlijke werksituatie. Dit betekent dat je, naast de gesprekken met jouw consulent ook zelf thuis actie onderneemt om werk te vinden. Wij raden je dan ook aan om je open te stellen voor nieuwe ontwikkelingen.

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU