fbpx

Informatie voor het UWV

Deze pagina is bedoeld om jou als werknemer van het UWV te informeren over de diensten die we leveren. Als je specifiek voor jouw cliënt informatie zoekt, kun je dit vrijblijvend opvragen door te bellen met 013 571 3822 of te mailen met onze re-integratie consulenten.

Als uitkerende instantie ben je met je cliënt verantwoordelijk voor re-integratie. Samen gaan jullie op zoek naar een passende functie. Als dit niet lukt binnen de eigen functie, dan wordt elders een passende functie gezocht. The Knowledge zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Door maatwerk van The Knowledge volg je de kortste route naar een nieuwe functie. We realiseren deze kortste route door ervaren consulenten en een breed netwerk van logistieke werkgevers. Daarnaast bieden we ook buiten de logistiek de nodige re-integratie mogelijkheden. The Knowledge voert landelijk trajecten uit in de percelen “aan het werk” en “werkfit maken”. Hieronder kun je zien hoe we dat doen.

Guillaume

Wil je meer weten over de begeleiding in re-integratie van the Knowledge?

re-integratie@theknowledge.nl

013-5713822

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU