Wil je een reachtruckcertificaat halen in Eindhoven? Doe dat dan bij The Knowledge op de Esp in Eindhoven. Voorkom ongevallen en laat jezelf en/of je medewerkers bij ons certificeren!

Voor wie is de cursus Reachtruck?

De training “Veilig gebruik Reachtruck” is voor medewerkers die incidenteel of regelmatig werken met de reachtruck.

Inhoud training

De cursus bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. Vervolgens kun je kiezen uit 2 soorten examens:

The Knowledge Examen

Bij het slagen voor een The Knowledge examen ontvang je een Knowledge Certificaat. Het Knowledge Certificaat sluit, door de praktijkervaring van onze instructeurs, naadloos aan op de praktijk op de werkvloer.

Het CBR-CCV veiligheidsexamen

Ook dit examen wordt afgenomen door een instructeur van The Knowledge. Wel is het hier mogelijk dat het CBR een examen bijwoont voor een Audit. Hierbij wordt geen theorie-examen afgenomen. Reachtrucktrainingen worden verzorgd in lijn met de specificaties van CBR/CCV.

Hoe lang is het certificaat geldig?

Een certificaat is na het behalen 5 jaar geldig. Beide certificaten worden uitgegeven in het kader van de Arbowetgeving AI 14 en AI 17

Benodigde Voorkennis

Voor een cursus “Veilig gebruik Reachtruck” is kennis van het Nederlands in woord en in geschrift een voorwaarde. De minimum leeftijd om de cursus te volgen is 16 jaar. Geldigheid van een reachtruckcertificaat.

MENU