Moeten je medewerkers hun reachtruckcertificaat halen in Tilburg? Dan ben je bij The Knowledge Opleidingscentrum aan het goede adres. In ons simulatiemagazijn in Tilburg werken bedreven instructeurs met veel ervaring in interne logistiek. Na de tweedaagse cursus “veilig gebruik reachtruck” kunnen je medewerkers veilig aan de slag.

Vrijblijvend meer informatie?

Waarom een reachtruckcertifcaat bij The Knowledge halen?

 • De klant centraal
 • Instructeurs bij The Knowledge stellen de klant centraal. De cursus wordt zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van het bedrijf, zodat werknemers snel aan de slag kunnen.
 • Cedeo erkenning
 • Onlangs heeft The Knowledge haar Cedeo-erkenning ontvangen, wat inhoudt dat minstens 80% van de klanten tevreden is over onze diensten.

  Voor wie is de cursus Reachtruck

  De training “veilig gebruik reachtruck” is bedoeld voor medewerkers die incidenteel of regelmatig werken met reachtrucks. Reachtrucktrainingen worden verzorgd in lijn met de specificaties van CBR/CCV.

  Inhoud training

  De cursus bestaat uit 2 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk. Beide onderdelen worden met een examen afgesloten. Examens Er zijn 2 verschillende examens mogelijk voor de training “veilig gebruik reachtruck” bij The Knowledge. Je kunt kiezen uit:

  The Knowledge Examen Het Knowledge Certificaat sluit, door de praktijkervaring van onze instructeurs, naadloos aan op de praktijk op de werkvloer.

  Het CBR-CCV veiligheidsexamen Ook dit examen wordt afgenomen door een instructeur van The Knowledge. Wel is het hier mogelijk dat het CBR een examen bijwoont voor een Audit. Het Knowledge Examen bevat, net als de trainingen, een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. Een deelnemers is geslaagd als hij of zij een voldoende scoort op allebei de onderdelen. Bij het CBR-CCV examen wordt er geen theorie-examen afgenomen. Beide certificaten worden uitgegeven in het kader van de Arbowetgeving AI 14 en AI 17.

  Geldigheid

  Een certificaat is na het behalen 5 jaar geldig.

  Benodigde Voorkennis

  Voor een cursus “veilig gebruik reachtruck” is kennis van het Nederlands in woord en in geschrift een voorwaarde. De minimum leeftijd om de cursus te volgen is 16 jaar.

  Geldigheid van een reachtruckcertificaat

  Alle certificaten zijn 5 jaar geldig en kunnen worden verlengd door het volgen van een 1-daagse hercertificeringstraining met examen.

  Wil je je reachtruckcertificaat halen in Tilburg? bel dan met 013-571 3822 of mail naar opleiden@theknowledge.nl Ook kun je je opleiding online inplannen

  MENU