fbpx
Lage inkomensvoordeel (LIV) vanaf 1 januari 2017
27 oktober 2016
Nieuwsbrief voor UWV-medewerkers
Het laatste nieuws voor medewerkers van het UWV
10 november 2016

The Knowledge trots op Cedeo-erkenning

Cedeo-erkenning voor The Knowledge

The Knowledge heeft ook dit jaar weer haar Cedeo-erkenning behaald. Dit is een keurmerk dat aan opleiders gegeven wordt wanneer minstens 80 procent van de klanten tevreden is over de geleverde diensten. In ons geval is zelfs 100 procent van de klanten die geïnterviewd zijn tevreden of zeer tevreden zijn over de uitvoering van onze opleidingen. Veel klanten werken al lang met ons samen, een teken dat ze tevreden zijn over de diensten die we bieden. The Knowledge wordt vooral geroemd om haar snelheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Zo vinden bedrijven het fijn dat cursussen makkelijk en snel gepland kunnen worden, bijvoorbeeld ook op zaterdagen.

Goede balans theorie en praktijk

Daarnaast is bij onze cursussen de balans tussen theorie en praktijk goed, aldus de ondervraagden. Doordat cursussen in kleine groepen gegeven worden is er aandacht voor alle deelnemers. Ook worden de instructeurs van The Knowledge gezien als bekwaam. Ze worden door de geïnterviewden beschouwd als experts in hun vak en kennen de bedrijven waar we voor opleiden goed, zodat ze weten wat er van hen verwacht wordt. Ook over het lesmateriaal is men positief. Men vindt het inhoudelijk goed en is tevreden over de uiterlijke presentatie. Daarnaast zijn onze klanten tevreden over het feit dat het cursusmateriaal in verschillende talen beschikbaar is. Kortom: veel mooie woorden van onze klanten over ons.

“Trots op mijn collega’s”

Commercieel directeur Rianne de Brouwer is dan ook blij met deze prestatie. “De Cedeo-erkenning is een bevestiging dat onze manier van werken klanten aanspreekt. Wij sturen aan op een persoonlijke aanpak, het is goed om te horen dat dit op prijs gesteld wordt. Ik heb daarom veel waardering voor mijn collega’s, die dit samen hebben neergezet. Van de instructeurs tot ons accountteam, iedereen heeft hieraan meegewerkt. De erkenning is voor ons een mooie motivatie om zo door te gaan.”

Benieuwd geworden? Kijk dan eens naar onze onze logistieke opleidingen

Het laatste nieuws als eerste in je mailbox? Laat hier je e-mailadres achter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU