fbpx

The Orange Badge

Bewust van de gevaren op de werkvloer

Vrijblijvend adviesgesprek

Ongevallen op de werkvloer komen helaas nog regelmatig voor. In het ergste geval kunnen onveilige situaties leiden tot dodelijke ongevallen. Per jaar vinden er gemiddeld 7 dodelijke ongevallen plaats met een heftruck. Naast het feit dat onveilige situaties werknemers in gevaar brengen, zijn er nog andere zaken waar op gelet moet worden:
- Beschadiging van producten
- Kosten en ziekteverzuim verhoogd
- Productiviteit omlaag

The Knowledge helpt je om je werkplek veiliger te maken door middel van The Orange Badge. Door betere kennis over veiligheid gaan we samen op weg naar 0 ongevallen en voorkomen we verzuim. We pakken de basis aan, waardoor er zichtbare schadereductie, kostenbesparing en een hogere productiviteit is. Bekijk de 5 stappen van The Orange Badge.

5 stappen van The Orange Badge

De eerste stap van The Orange Badge bestaat uit twee nulmetingen:
  • Interne nulmeting; deze laat zien wat u en uw werknemers goed of minder goed vinden gaan.
  • Externe nulmeting; deze laat zien wat de externe specialisten van The Knowledge goed of minder goed vinden gaan.
Er vindt een gesprek tussen opdrachtgever en The Knowledge plaats over de uitkomst van beide nulmetingen. De uitkomst van dit gesprek is de eerste bestemming. De route naar deze bestemming wordt door The Knowledge uitgestippeld en teruggekoppeld.
De bestemming wordt voorgelegd aan alle werknemers. Door de supervisors en de rest van de werknemers te vragen hoe de route en bestemming volgens hen het best te bereiken zijn, creëren we draagvlak en bewustwording. Nu is iedereen ingestapt. Iedereen weet de route, alle neuzen staan richting bestemming.
  • De ontwikkelbare competenties van de supervisors worden onder de loep genomen
  • Korte termijn doelstellingen worden geëvalueerd
  • Een workshop voor alle medewerkers wordt opgezet
  • Het verandertraject wordt vastgesteld.
De eerste bestemming is behaald; The Orange Badge is binnen. Om het resultaat vast te houden en ook de bestemmingen die verder weg liggen te bereiken, komt The Knowledge jaarlijks bij je terug.
Vrijblijvend adviesgesprek over veiligheid
Wil je weten hoe je de veiligheid bij jouw bedrijf kunt verbeteren? Wij geven je graag advies.

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU