fbpx

Hup weer aan het werk!

Volg onze veiligheidstraining en ga aan het werk in de logistieke sector

Meld je nu aan!

We hebben te horen gekregen dat de horeca weer in het klein mag beginnen tot maximaal 30 personen. Maar dat maakt niet het grote verschil. Niemand wil thuis zitten wachten, onzeker wanneer er weer gewerkt mag worden. Daarom zorgen wij dat jij als horecamedewerker weer aan de slag kan tijdens de coronacrisis.

Hoe kunnen wij jou helpen? Wij zorgen met ons logistiek opleidingspakket dat het personeel uit de horeca in korte tijd helemaal klaargestoomd wordt om aan de slag te gaan in de logistieke sector. Je wordt persoonlijk door ons omgeschoold tot allround magazijnmedewerker. Zo steunt het horecapersoneel tijdelijk de logistieke sector, die momenteel een enorme piek ervaart. Supertof!

Dus wil jij graag weer aan het werk, zodat je deze tijd kunt overbruggen en je daarna weer terug naar de horeca kan? Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU