fbpx

Werken bij The Knowledge

Ben je op zoek naar een logistieke (flex)functie
bij een van onze opdrachtgevers?

Bekijk direct onze nieuwste flexvacatures

The Knowledge is een dynamische organisatie, gespecialiseerd in HR vraagstukken en logistieke opleidingen. Werken bij The Knowledge betekent werken in een enthousiast team, dat net als jij resultaatgericht, no-nonsense en informeel is, ondernemersmentaliteit heeft en een flinke dosis humor.

Onze vacatures

Docent-Instructeur
The Knowledge is op zoek naar instructeurs die op oproepbasis beschikbaar zijn. De functie omvat het verzorgen van standaard en maatwerk trainingen en examens voor groepen cursisten, binnen de opleidingscentra van The Knowledge of op klantlocatie, met als doel de kennis en vaardigheden van de individuele cursisten op niveau van de gestelde eindtermen te brengen. Docent-Instructeur

Commercieel medewerker binnendienst
Heb je commercieel vermogen en een nuchtere persoonlijkheid? Bij deze functie houd je je bezig met acquisitie en heb je telefonisch en digitaal contact met onze klanten en cursisten. Het is belangrijk dat je integer bent en een echte teamplayer. Commercieel medewerker binnendienst

Creatieve Consulent
Ter uitbreiding is the Knowledge Groep per direct op zoek naar creatieve consulent(en). Je houdt je bezig met het genereren van omzet door matchen, relatiemanagement van flexkrachten en relaties. Tevens is de werving van nieuwe klanten & flexwerkers en uitbouw van bestaande klanten vast onderdeel van de functie.

Creatieve Consulent
Uitzendprofessional
Je houdt je bezig met het genereren van omzet door matchen, relatiemanagement van flexkrachten en relaties. Tevens is de werving van nieuwe klanten & flexwerkers en uitbouw van bestaande klanten vast onderdeel van de functie. Daarbij hoort ook het aanbevelen van de additieve diensten zoals, (nieuwe) trainingen en assessments. Teneinde het signaleren van kansen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt te herkennen en hierop in te spelen om een superieure dienstverlening te creëren.

Uitzendprofessional

Uitzendmanager
We zoeken een Uitzendmanager. Tactisch en doener: je voelt je als een vis in het water als je dwars door de organisatie heen beweegt. Je vraagt je af waarom processen lopen en ziet continue kansen en vernieuwing in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Je durft te switchen tussen de rol manager en ondernemer, waardoor je managet en meewerkt als daar behoefte aan is.

Uitzendmanager

Financieel Administratief medewerker
Naast financieel administratieve werkzaamheden, zoals het controleren en verwerken van inkoopfacturen, facturatie en debiteurenbeheer, houd je je bezig met allerlei ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de diverse afdelingen. Wij bieden een gevarieerde baan waarin je zelfstandig werkt en waarin wij korte lijnen kennen met je collega’s.

Administratief Medewerker

Slide Voor een veilig en efficiënte bedrijfsvoering Slide Ontdek het pakket van diensten voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering
MENU